Faza e parë nga dezinsektimi ajror në rajonin e Qytetit të Shkupit kundër mushkonjave do të fillojë këtë fundjavë.

“Dezinsektimi ajror në rajonin e Qytetit të Shkupit, kundër formave të rritura të mushkonjave, do të zhvillohet sot dhe nesër në orët e hershme të mëngjesit”, kumtojnë nga Qytetit e Shkupit.

Nëse kushtet kohore nuk mundësojnë që të kryhet dezinsektimi, atëherë ajo do të bëhet në ditët e ardhshme, kur do të ketë kushte të volitshme.

Njëherë kërkohet që bletarët me kohë t’i ndërmarrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.