Sa herë është prezantuar në skenë, të gjithë e kanë ditur se kush është dhe çfarë do të ndodhë më tutje.
Genta Ismajli ka bërë çdo herë audiencën të ndihen kështu, sepse me projektet dhe paraqitjet e saj ka dridhur të gjithë dhe i ka bërë për vete.

Artistja ka ditur gjithmonë ku të godasë, e cila përveç që ka ndezë skenat me krijimtarinë e saj, ka bërë që të gjithë të çmenden pas saj, kjo falë paraqitjeve të zjarrta që ka dhuruar.

Por, sa i mësoi me këto prezantime e shfaqje të magjishme, ajo për një moment u tërhoq dhe më nuk u pa asgjëkundi.
Genta bëri një pauzë për një kohë, e rikthimin e saj e bëri para disa viteve, ende më fuqishëm dhe më e fortë.
Sjelli përsëri këngë e videoklipe, që nuk vonuan shumë dhe u shndërruan në hite.

Bashkë me këto nuk i la anash edhe prezantimet e bukura dhe të veçanta që ka sjell çdo herë.
E, këtë herë nga ajo jo vetëm që e pamë të sillej përsëri këndej me realizimet e saj, por edhe bëri ti lërë pa mend secilin me pozat dhe bukurinë e saj.