9:57 | 5 Maj 2021

Vajza në pritje të ëmbël, bëhuni gati.

Këtë vit, emrat më të njohur për fëmijë janë shumë të ngjashëm me më të njohurit në 2020.

Për vajza:

1.     Sophia

2.     Olivia

3.     Amelia

4.     Lily

5.     Isla

6.     Ava

7.     Mia

8.     Aria

9.     Freya

10. Isabella

Për djem:

11. Muhammad

12. Noah

13. Oliver

14. Arthur

15. Leo

16. Freddie

17. George

18. Theo

19. Charlie

20. Jack

Gjithashtu emrat e vjetër kanë filluar të rikthehen në modë dhe këto janë:

Violet,Adelaide,  Audrey dhe për djem Ezra, Atticus dhe  Eli.

Artikulli paraprakShënohet sot Dita e Dëshmorëve
Artikulli tjetërReagim i KOK-ut për dhunën e shfaqur në basketboll mes Ponte Prizrenit dhe Pejës