Këto janë emrat e personave të hospitalizuar, 4 prej tyre në gjendje të rëndë, ndërsa shumica prej tyre tashmë janë në gjendje stabile.

Siç njoftoi drejtori i spitalit Hristijan Kostov, ai nuk deshi të zbulojë identitetin e viktimave pasi që identifikimi i tyre dhe autopsia po vazhdojnë. Të afërmit thanë se nuk do të largoheshin deri sa të marrin informacionet edhe për udhëtarin e fundit nga autobusi që përfundoi në humnerë.

Sipas informatave të fundit nga aksidenti tragjik kanë ngelur të vdekur 13 persona, ndërsa 4 tjerë po luftojnë për jetë.

1. Nikoll Karanfillovski
2. Mersem Neziri
3. Esat Emrulli
4. Jasmina Stojanova
5. Betim Ameti
6. Antonio Antonievski
7. Alajdin Shabani
8. Dushan Stefnovski
9. Lulzim Dalipi
10. Manuel Trifunovski
11. Muhamed Shishko
12. Verica Stojanovska
13. Serije Mustafi
14. Aliçe Uzeir
15. Goran Naumovski
16. Demira Ali
17. Seda Jusufi
18. Jeton Ismaili
19. Vjollca Ibraimi
20. Halit Useini
21. Miçi Fikiri
22. Jasin Sejfuli
23. Fikrije Stefan
24. Jovana Gramatikova
25. Abaz Kasmi Ferdi
26. Ilija Ristovski
27. Dilala Alili
28. Abdul Ismaili
29. Lujam Alili