Të humbasësh peshë është njëra prej sfidave më të mëdha që ndodh në botë sot

Por, kjo nuk duket të jetë problem, sidomos për ata që duan të humbin peshë në Kosovë!

Është fjala për Qendrën e Dobësimit – Shkenda Dubova, e cila ka disa vite që operon në Kosovë.

Ajo nëpërmes një klinike moderne e ofron këtë gjë duke mbajtur disa seanca dhe madje me plot sukses.

Se është kështu mjafton që të shikoni një video me fotografi që ajo e ka postuar nëpër rrjetet sociale dhe do ta vërtetoni!