LSDM-ja e ka detyrim për të siguruar të ardhmen dhe nuk do t’i lejojmë askujt që ta pengojë anëtarësimin në BE dhe NATO, tha sot në një deklaratë për shtyp në Kuvend, Aleksandar Kiracovski, sekretari i përgjithshëm i LSDM-së.

Ai nënvizoi se partia në pushtet mbështet propozimin e qeverisë për ndryshime në zgjedhjen e KSHZ-së.

“Kemi lënë hapësirë që opozita në takimin e liderëve të tregoj konstruktivet dhe të heq dorë nga bllokimi”, tha Kiracovksi.