Ai është njëri prej aktorëve me karakterin më interesant në serialin “Çka ka shpia”.

Derisa është një djalë i parehatuar me nuse në shtëpinë e Xhek Setrës, Dardan Gashi i njohur si Hamdia, kështu nuk duket në jetën e përditshme.

Ai është i martuar dhe në rrjetin e tij social gjithmonë poston fotografi bashkë me gruan e tij, e cila është e mbuluar.
Çifti nga këto foto duket se ka një jetë të lumtur bashkëshortore.