I njohur në luftë si Mic Sokoli, dëshmori hoxhë Jonuz Zejnullahu dha një kontribut të madh në luftën e fundit në Kosovë. Ai njihej për trimërinë dhe sakrificën e tij.

Por ai ishte edhe një medresantë apo hoxhë, i cili dha shpirtin në luftën e Kosovës kundër Serbisë.

Ky është një dokumentar i përgatitur për jetën dhe rënien e tij si dëshmor.

Artikulli paraprakPërcillen viktimat e masakrës së Selenicës, familjarët plotësojnë amanetin e kryefamiljarit
Artikulli tjetërRrëmben avionin pa pasagjerë, mekaniku e përplas në një akt vetëvrasjeje