Në seancën e sotme qeveritare është vendosur që Kampionit Evropian në Mundje, Besir Alilit, i cili në Kampionatin Evropian që u zhvillua në Firenzë të Italisë, fitoi medaljen e artë, ti ndahen 1 milion denarë, si dhe trenerit të tij 300 000 den

Ky propozim i qeverisë do të jetë edhe një motivim shtesë për Alilin që të vazhdojë me përkushtim edhe më të madh përgaditjet e tij për të synuar edhe medalje tjera të arta në Kampionatet vijuese.