Kjo është vila 59 milionëshe e themeluesit të rrjetit më të madh social në botë(Video)

Një nga njerëzit më të pasur në botë tani zotëron një copë prone përgjatë bregut perëndimor të Liqenit Tahoe.

Sipas një raporti të medieve të huaja, themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg bleu “pa shumë zhurmë” dy prona në jug të qytetit të Tahoe kohët e fundit.

Pronat, siç bëhet e ditur tutje, arrijnë një vlerë totale të çmimit prej 59 milionë dollarësh.

Të dy pronat – të cilat janë pranë njëra-tjetrës – datojnë nga vitet 1920, por kanë parë qartë shumë përmirësime luksoze gjatë viteve.

Megjithatë, është e paqartë nëse dhe kur Zuckerberg do të vendosën në këtë pronë.

Sipas Forbes, pasuria e Zuckerberg vlerësohet rreth 71 miliardë dollarë në 2018, duke e vendosur atë në 10 njerëzit më të pasur në botë.

evn