Miqësia e këngëtares Nora Istrefi me kolegen e saj Jehona Sopi është e fortë dhe jetëgjatë.

Në raste të veçanta si ditëlindjen, kjo kuptohet më së miri.

Ka qenë vetë Nora që e ka uruar Jehonën me fjalët më të mira, mes tjerash duke e konsideruar si inspirim për atë që përfaqëson.

Komplimente të tilla janë relativisht të rralla andaj raste si ky duhen duartrokitur.