20060103 Tuesday 0109 Stomatologija stomatoloska klinika

Klinika Universitare Stomatologjike në Shkup vjen me ofertë, promovuese, përkatësisht me çdo pastrim të gurrëzave të dhëmbëve merrni pastë falas për dhëmbë!

Pastrimi i gurrëzave të dhëmbëve dhe lëmuesit bien në metodat jo ivazive dhe pa dhimbje për mbajtjen e higjienës së dhëmbëve në gjithë zgavrën e gojës.

Qëllimi i pastrimit të rregullt të gurrëzave të dhëmbëve dhe shtresave të buta është mbajtja e një parodonti të shëndetshëm me të cilën vazhdohet periudha e jetës dhe shëndeti oral.

Nëse nuk bëhet rregullisht vjen deri te ndezja e parodontit, i cili fillimisht shfaqet si gingivitis (ndezje e gingivës), ndërsa pastaj vazhdon në paradontitis (ndezje e ndërlikuar parodontale përreth), a.q. parodontopati dhe humbje graduale e dhëmbëve.
👉Na vizitoni rregullisht dhe kujdesuni për shëndetin tuaj oral!