Jurgen Klopp dëshiron që skuadra e tij ta përmirësojë komunikimin në gjuhën angleze.

Jurgen Klopp ka një detyrë të re për të gjithë futbollistët e Liverpoolit.

Trajneri gjerman ka kërkuar nga ekipi të komunikojnë vetëm në gjuhën angleze.

Klopp dëshiron që skuadra e tij ta përmirësojë komunikimin.

Andaj, këtë do ta bëjnë duke mësuar dhe përforcuar gjuhën angleze.