Dibran Hoxhaj i njohur për publikun si Kobra, ka hapur dyert e shtëpisë së tij në një intervsitë ekskluzive për emisionin Prive.

Si është një ditë e tij dhe pse i ndau rrugët me Kallashin?

Shumëçka kuptoni në videon më poshtë./Prive.al