Njësia policore e Kosovës gjatë një pike të kontrollit në Prishtinë, ka ndaluar një veturë me targa të Shkupit në të cilën ishin dy persona, shqiptar, shtetas të Maqedonisë.

Gjatë kontrollimit në veturë janë gjetur substancë të dyshuar narkotike të llojit kokainë, dhe një karikator i revolveri M57.

Të dyshuarit janë arrestuar dhe të njëjtit janë dërguar në mbajtje në komisariatin e Prishtinës.