Një tërmet shkatërrues e ka goditur  Shqipërinë, derisa epiqendra e tij ishte Durrësi.

Futbollistët e Kombëtares Shqiptare kanë dalë në ndihmë të qytetarëve të prekur nga tërmeti.

 

Ata kanë hapur një llogari ku do të grumbullohen paratë dhe më pas do të destinohen për të dëmtuarit. `