Ish kryetari i komunës së Karposhit Stevçe Jakimovski në menyrë ironike, sot ka plasuar fotografi në rrjete sociale duke bërë ajvar.

Sot siç dihet është ditë shumë e rëndesishme për gjithë qytetarët e Maqedonisë, sepse vendoset e ardhmja e shtetit dhe qytetarëve në të, do të jemi pro perëndimit apo lindjes, shkruan Pa censurë.

Stevçe Jakimovski kohëve të fundit akuzohet nga Prokuroria për ndërtime të paligjshëm dhe për një sërë veprash tjera kriminale.