Komisioni për Antikorrupsion njoftoi se do të hap lëndë të reja për nepotizëm, në seancën e katërt të saj që nga formimi i përbërjes së re.

Pritet që edhe thuhet se cilat ndërmarrje dhe institucione i kanë dorëzuar dokumentet e kërkuara për rastet e reja të punësimit të të afërmve të tyre në funksionet publike.

Në rendin e ditës do të jenë edhe hapja e lëndëve të reja për detyrat zyrtare për mundësi të konflikt të interesit, procedimi i Komisionit për Parandalim të Korrupsionit për lëndë konkrete dhe miratimi i vendimeve për punën e deritanishëm.

Artikulli paraprakZuckerberg: Facebook do të bëhet më privat
Artikulli tjetërTusk: Zgjerimi i BE-së është prioritet