Ekipet tona komunale kanë filluar punimet për të siguruar hapësirë shtesë parkimi për qytetarët e rrugës 📍“Parashqevi Qeriazi” (“Arhiepiskop Dositej”).

🚗🚗Në kuadër të këtij aktiviteti, kemi paraparë të rregullojmë dhe të shtrojmë me bekaton një sipërfaqe prej afërsisht 1500m2, me çka do të krijojmë edhe hapësirë të re parkimi.

✅Ky është vetëm edhe një ndër projektet që po i ndërmarrim në vazhdimësi si komunë për modernizimin e infrastrukturës rrugore, ndërsa aktivitet e tilla nuk do t’i ndalojmë as në periudhën e ardhshme.

ko

Artikulli paraprakGRUBI: Beteja për liri, barazi dhe integrim u fitua, në rradhë beteja për cilësinë e jetës
Artikulli tjetërGrubi për TV24: BDI realizon atë që e premton