Komuna e Çairit dhuron dy autoambulanca për shërbimin e ndihmës së shpejtë pranë Shtëpisë së Shëndetit – Shkup, për të dhënë kontribut në ndihmën ndaj personelit mjekësor dhe qytetarëve në ballafaqimin me virusin Covid 19.

Donacioni është bërë me rialokimin e mjeteve që ishin paraparë për zbukurimin e komunës.