Komuna e Çairit gjatë gjithë natës ka pastruar rrugët (FOTO)

Ekipet e shërbimit dimëror të Komunës së Çairit dhe të Qytetit të Shkupit mbrëmë kanë punuar intensivisht në terren për pastrimin e borës nga rrugët dhe trotuaret.

Apelojmë deri te të gjithë qytetarët, këshillat banesore dhe pronarët e bizneseve që të respektojnë detyrimin ligjor për pastrimin e borës përreth objekteve të tyre.

evn