Nga sot shërbimi komunal për mirëmbajtjen e pastërtisë publike, gjatë aksioneve të përditshme të pastrimit do të ketë në dispozicion edhe makinën e re elektrike për mbledhjen e mbeturinave dhe gjetheve përgjatë trotuareve!

Vjeshta po afrohet dhe ne po përgatitemi maksimalisht duke investuar për të zmadhuar efikasitetin veprues përmes furnizimit me mjete bashkëkohore të pastrimit.