Me rastin e shënimit të 28 Nëntorit – Festës së Flamurit Kombëtar, shkolla fillore “Adem Jashari” në bashkëpunim me Komunën e Çairit organizoi program kulturoro-artistik kushtuar ditës së shkollës dhe Ditës së Flamurit tonë mbarëkombëtar ku morrën pjesë bartës të funskioneve publike, veprimtarë të çështjes kombëtare si dhe shumë mysafirë të tjerë.

Në fund të këtij manifestimi u shfaq edhe një film dokumentar ku u portretizua jeta dhe vepra e drejtorit të SH.F “Adem Jashari” z.Halil Palloshit.