Për forcën dhe shpresën që çdo ditë ua jep familjeve në nevojë, për kontributin e jashtëzakonshëm në misionin e përhapjes së mëshirës ndërnjerëzore dhe stimulimin e bamirësisë, i dhurova mirënjohje hoxhës së nderuar dhe një ndër humanistëve më të mëdhenj të trojeve tona – Halil Kastrati, duke shprehur gatishmërinë e plotë për të kontribuar në aksionet e tij humanitare.