Komuna e Strugës njofton të gjithë qytetarët e Strugës se për gjendjen aktuale nga moti me reshje intensive si dhe erë të fuqishme do të formojë dhe do të vë në lëvizje komision të emergjencës për tejkalimin sa më të shpejt të situatës aktuale.

Komuna e Strugës do të kompensojë dëmet të cilat janë në kompetencë të komunës. Tashmë ekipe të caktuara janë në teren për pastrim dhe tejkalimin e kësaj situate.