“Prej sot edhe zyrtarisht vazhduan punimet për rehabilitimin dhe rekonstruimin e rrugës regjionale Kumanovë – Likovë, gjegjësisht pjesa e rrugës prej te ura në Llopat deri tek pompa e benzinës Kitka Petroll.

Me këtë rast kërkojmë nga vozitësit në mirëkuptim, rrespektim të shenjave të përkohshme në rrugë dhe vozitje me kujdes të madh, me qëllim që edhe gurbetçarët të kalojnë pushime të rehatshme.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna Likovës

 

evn