Komunikacion, ndalesë për kamionët në rrugën Mavrovë-Dibër

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të lagura dhe në kushte dimërore. Në disa vende ka mbetje të borës.

Për shkak të reshjeve intensive të borës në rrugën Mavrovë-Dibër prej orës 07:30 është vendosur ndalesë për qarkullimin e makinave të rënda.

Gjithashtu, është ulur dukshmëria nga 100 deri 150 metra në rrugët Manastir-Prilep, Manastir-Demir Hisar, Kumanovë-Shën Nikollë dhe Veles-Gradsko.

LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimeve rrugore.

evn