Zëdhënsësi i Qeverisë Muhamet Hoxha në preskonferencën e rregullt për shtyp njofton për vendimet e fundit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut pas mbledhjes së 138-të të Qeverisë si dhe për përgjigjet në pyetjet e gazetarëve për zhvillimet e fundit në vend.