Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev së bashku me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi dhe ambasadoren e Zvicrës, Sibil Suter sot do të mbajnë fjalim në hapjen solemne të konferencës me temë “Përfshirja e sektorit privat për arsim profesional cilësor të fuqisë së ardhshme punëtore”.

Konferenca organizohet në kuadër të projektit “Arsimim për punësim në Maqedoninë e Veriut”, e financuar nga Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim.