Ndërkohë kryeministri Zoran Zaev i pyetur rreth zgjidhjes së çështjes së emrit, u shpreh: se sa jemi afër, po aq jemi dhe larg”.

Megjithatë sipas tij më e rëndësishme është që të gjendet një zgjidhje e cila me automatizëm nënkupton edhe anëtarësim në NATO dhe marrjen e datës për fillimin e negociatave për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Artikulli paraprak100 shtylla largpërçuese të tensionit të mesëm të EVN Maqedoni do të pajisen me izolues special
Artikulli tjetërMerkel telefonon Zaevin dhe Ciprasin për emrin