Si masë preventive nga korona virusi, kopshti zoolgjik në Shkup ka vendosur që të mbyllet për vizitorët në periudhën që vijon derisa vlejnë masat për mbrojtje nga korona virusi.

Nga kopshti zoologjik bëjnë të ditur se do të dezinfektohen të gjitha vendbanimet e kafshëve.

“Të nderuar, në interes të shëndetit publik dhe pas propozimeve nga Komisionit për sëmundje infektive dhe Ministria e Shëndetësisë, ju njoftojmë se Kopshti Zoologjik Shkup nuk do të jetë i hapur për vizitorët në periudhën e ardhshme, derisa vlejnë masat për mbrojtje nga korona virusi. Ndërkohë, vazhdimisht do t’i dezinfektojmë vendbanimet e kafshëve”, njoftojnë nga kopshti zoologjik.