Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi do të japë një konfeencë për shyyp sot në ora 10:00 në një kohë kur pritet me interes të madh, çështja e debatueshme e korrigjimit të kufirit me Serbinë.

Lajmi jepet nga mediat kosovare.Thaçi ditë më parë ishte në një vizitë në Mal të Zi dhe Maqedoni, prej ku theksoi se ideja për korrigjimin e kufijve nuk do t’i prekë këto dy shtete.