Fundjavën produktive të punës Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu e vazhdoi edhe vëzhgimin e procesit të punës për rregullimin e korsive për qarkullimin e qytetarëve dhe krijimin e zonave të reja të parkimit për banorët e rrugës Metodija Mitevski nr. 9 në lagjen Fushë Topanë.

 

Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Image may contain: 3 people, people standing, shoes and outdoor
Image may contain: 2 people, people standing and outdoor
Image may contain: tree, car and outdoor