Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) sot shënon “Ditën e Forcës”, Aktivitetet fillojnë nga ora 10:00 deri në 13:00, në të gjitha kazermat e FSK-së. Aktiviteti kryesor do të mbahet në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë. Në “Ditën e Forcës”, FSK-ja mirëpret qytetarët në të gjitha kazermat e saj, si në: Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin, ku vizitorët do të kenë mundësi të shohin pajisje, demonstrime dhe aktivitete të shumta që dëshmojnë për kapacitetet e FSK-së.