Ministria e shëndetësisë ka informuar se në 24 orët e fundit janë bërë 724 testime ndërsa janë regjistruar 96 raste të reja me koronavirus. Shkup-24, Kumanovë-6, Shtip-24, Prilep-1, Tetovë-7, Strugë-9, Manastir-1, Ohër-6, Gostivar-4, Strumicë-3, Kriva Pallankë-1, Radovish-5, Koçani-2 dhe Sveti Nikollë-3.

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 61 pacientë të shëruar: Shkup-27, Kumanovë-16, Prilep-4, Tetovë-4, Kavadar-1, Gjevgjeli-1, Kriva Pallankë-3, Kratovë-1, Kërcovë-1 dhe Resnjë-3.

Dhjetë persona kanë humbur jetën, katër nga Shkupi, dy nga Kumanova dhe nga një pacient në Shtip, Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë.