Në 24 orët e kaluara nga 2634 testime, janë regjistruar 640 raste të reja me Kovid 19.

-Shkup 272
-Kumanovë 43
-Dibër 5
-SHtip 17
-Prilep 41
-Tetovë 41
-Strugë 4
-Veles 11
-Manastir 10
-Оhër24
-Кavadar 41
-Gostivar 12
-Gjevgjeli 11
-Strumicë 24
-Кriva Pallankë 2
-Koçan  20
Betejën me virusin e kanë humur 12 pacientë, dy nga Velesi (79 dhe  89 vj), 7 nga Shkupi (63, 78, 70, 73, 70, 71 dhe  64 vj), një pacient nga Prilepi  (73vj), një nga Shtipi  (72 vj) dhe një paceint nga Strumica (88 vjeç) .Të gjithë pacientët kanë vdekur në kushte spitalore.
Instituci i shëndetiti publik sot ka regjistruar 143 pacientë  të shëruar:
Numri i pëtgjithshem i të diagnostifikuarve me Kovid 19 shkon në  25473, i të shëruarve 18047, i të vdekurve  874. Raste aktive për momentin janë 6552.

Artikulli paraprakÇair, aktivitet në muajin e luftës ndaj kancerit të gjirit
Artikulli tjetër“Mehmet Kosova” bëhet baba për herë të parë