Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2995 testime të realizuara, 984 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-398, Kumanovë-47, Dibër-11, Shtip-46, Prilep-59, Tetovë-44, Strugë-15, Veles-32, Manastir-46, Ohër-28, Kavadarc-29, Gostivar-46, Gjevgjeli- 22, Strumicë-24, Kriva Pallankë-3, Radovish-8, Krushevë-1, Koçan-11, Probishtip-4, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-3, Pehçevë-2, Berovë-15, Vallandovë-2, Vinic -1, Dellçevë-26, Kratovë-4, Sveti Nikollë-8, Kërçovë-22, Resnjë-11 dhe Negotinë-15.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 631 pacientë të shëruar ndërkaq 24 persona e kanë humbur betejën me korona virusin.