Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 689 teste të realizuara 74 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

 

Shkup-14, Kumanovë-8, Shtip-13, Strugë-1, Kavadarc-3, Gostivar-22, Koçan-1, Berovë-3, Vinicë-4, Sveti Nikollë-3 dhe Kërçovë-2.

Sot Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 90 pacent të shëruar nga virusi korona.

Shkup-23, Kumanovë-1, Dibër-1, Shtip-11, Tetovë-17, Veles-1, Ohër-1, Kavadarc-3, Gostivar-9, Radovish-5, Koçan-1 dhe Sveti Nikollë-17.

 

 

 

 

Gjatë 24 orëve të fundit betejën me korona virusin e kanë humbur 3 pacient.

Manastir-1, Demir Hisar-1 dhe Shkup-1.