Gjatë ditës së sotme është regjistruar një rekordi i ri i viktimave nga Kovidi në vend. Në spitalet e vendit kanë ndërruar jetë plotë 51 pacientë, 20 vetëm në Shkup. Ndërsa janë shënuar edhe 1 302 raste të reja nga 4 438 teste të kryera në laboratorët shtetërore dhe private. Instituti i Shëndetit Publik njofton se janë shëruar edhe 626 persona.