Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami së bashku me Drejtoreshën e këtij dikasteri Sanja Llukarevska, sot realizuan takim me përfaqësuesit e Odës Ekonomike Veriperëndimore, gjegjësisht kryetarin e saj Nebi Hoxha,përcjell Aktuale.mk

Selami, përmes një statusi në fejsbuk thotë se me OEMVP-në ,DAP në kontunuitet ka pasur një bashkëpunim konstruktiv, gjë që do të vazhdojë edhe në të ardhmen. DAP është e hapur për ide dhe propozime për reformat tatimore të administratës tatimore. he më tej do të vazhdojmë të jemi shtytësi dhe përkrahësi kryesor në ngritjen e kapaciteteve të kompanive vendore!- shkruan Selami.