Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ka cekur se investimet për përkrahjen e kompanive do të jetë përkrahje për 800 kompani, me vlerë 20 milion euro.

Politika të qëndrueshme dhe afatgjate në përkrahje të sektorit privat dhe ekonomisë në përgjithësi, ka deklaruar ministri Bekteshi në rrjetin social.

Ja postimi i z. Bekteshi në fb:

Politika të qëndrushme dhe afatgjate në përkrahje të sektorit privat dhe ekonomisë në përgjithësi!
👉8️⃣0️⃣0️⃣ kompani vendore kanë aplikuar për rikëthim të investimeve për vitin 2020.