I dashur Arben,

Ministri i Ekonomisë para se ti jep Qeverisë propozim për të dhënë apo jo konçesion, sipas ligjit, merr mendime nga disa institucione përfshirë këtu edhe Komunën (në këtë rast të Gostivarit), dhe Qeveria në bazë të atyre mendimeve merr vendime.

Ju i nderuar, më datë 02.10.2018 jepni mendim negativ për konçesionin në fjalë, por derisa mblidhen mendimet nga institucionet e tjera ÇUDITËRISHT ju e ndryshoni mendimin dhe e bëni mendimin POZITIV, duke e thekesuar në shkresë se është VENDIM PERFUNDIMTAR, me çka kërkoni nga Qeveria të jepet konçesioni!

Çka ju shtyu që të ndryshoni mendimin vetëm brenda një muaji, duke shkel kështu mbi vullnetin e banorëve?!!!!!

Andaj, ju lutem, mos manipuloni me opinionin dhe banorët e fshatit Çegran, pershkak se gënjeshtrat dalin në shesh, edhe atë me fakte.
Kërkoni #transparencë dhe ja ku e keni më poshtë!

Të fala!

No photo description available.

Artikulli paraprakTrump për liderin e vrarë të ISIS-it: Vdiq si një qen
Artikulli tjetërArifi: Bashkimi i Shqiptarëve të Karadakut po bëhet Realitet, objekti i kufirit tashmë është në përfundim e sipërm!