Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, me bashkëpunëtorë kanë takuar përfaqësuesit e tri odave ekonomike, si bashkëpuntorët e parë në synimin për rritjen ekonomike.

Bekteshi ka shkruar se ofrojmë parashikueshmëri, stabilitet dhe partneritet me biznesin, me qëllimin e vetëm rritjen dhe zhvillimin e ekonomisë si dhe standard më të lartë të jetës për qytetarët.

Ja postimi i plotë i Bekteshit në fb:

Sektori i biznesit është motorri i rritjes ekonomike.Në ditën e parë të mandatit të ri, sëbashku me gjithë ekipin ekonomik të qeverisë së re, realizuam takim me përfaqësuesit e tri Odave ekonomike në vend.
Në programin e ri ofrojmë parashikueshmëri, stabilitet dhe partneritet me biznesin, me qëllimin e vetëm rritjen dhe zhvillimin e ekonomisë si dhe standard më të lartë të jetës për qytetarët.