Të nderuar qytetarë të komunitetit mysliman. Së pari qoftë i pranuar tek Zoti agjërimi juaj, vendosmëria dhe qëndrueshmëria në privimin nga buka e nga uji këtyre ditëve të gjata.

Për këtë muaj të shenjtë të Ramazanit pafundësisht u shpërblefshi nga i Gjithmëshirshmi dhe të gjitha ibadetet e lutjet tuaja i Madhërishmi jua bëftë kabull!
Ndaj edhe përzemërsisht ju uroj:

GËZOFSHI FITËR BAJRAMIN !
TË MIRA E BEGATI PAÇI NË FAMILJET TUAJA !
#FatmirDehari

Artikulli paraprakBritania kërkon rreth 10 mjekë dhe 35 mijë infermiere
Artikulli tjetërMexhiti: Subjekti shqiptar ka kontribuar në procesin e zgjidhjes së kontestit të emrit (Video)