Njerëzit nga kanali YouTube Lavina kryen një eksperiment të vogël në të cilin ata bënë një vullkan me ndihmën e një numri të madh të fijeve të shkrepësve.

Ata ngjitën me kujdes dhe grumbulluan 40,000 fije të shkrepëses, dhe rezultati përfundimtar mbase nuk ishte ashtu siç e prisnin.