Më 27.07.2018, pas një planit operativ për arrestimin e dy personave I.Sh (27) dhe S.S (30), të dënuar që kanë qenë në arratisja nga burgu, rreth orës 16:45 në fshatin Arnaki të Shkupit, ata kanë qenë të identifikuar në një lokal, informon MPB-ja.

Për shkak të vlerësimeve të sigurisë dhe të dhënave se personat janë të armatosur, para arrestimit të tyre nga zyrtarët policorë janë krisur dy plumba në ajër. Njëri nga personat S.S, është kapur dhe është arrestuar kurse I.Sh është ende në arrati dhe po punohet për ta gjetur.