Një person është vrarë në një kafene në Kërçovë. Siç shkruan “Gazeta e Pavarur”, është vrarë pronari i lokalit, por, për momentin nuk ka asnjë informacion lidhur me vrasësin.
Jozyrtarisht pronari është vrarë me mjet të fortë pas një diskutimi me sulmuesin.

Motivet ende nuk bëhen të ditur. Policia dhe Prokurori Publik kanë bërë hetim në lokalin dhe i njëjti është i rrethuar me shirit policor.

Nga policia e Ohrit e kanë konfirmuar rastin, por kanë thënë se për momentin nuk mund të japin informacione më të detajuara.