Është normalizuar komunikacioni në rrugën magjistrale Kriva Pallankë – vendkalimi kufitar Deve Bair, e cila mbrëmë ishte e mbyllur për shkak të një fatkeqësie rrugore mes dy automjeteve afër vendit Samokov.

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë informon se komunikacioni në rrugët e vendit, sot në mëngjes po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është i matur.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Artikulli paraprakRrokulliset vetura në magjistralen Tetovë – Shkup (Video)
Artikulli tjetërNesër pritet të formohet trupi kuvendor për pajtimin e deputetëve