Policia në qytetin kroat të Varazhdinit realizoi ëndrrën e Krunoslav Golubic, dëshira më e madhe e të cilit ishte të bëhej një polic. Domethënë ky djalë 18-vjeçar me sindromin Down u bë kreu i stacionit të policisë në Novi Marof për disa orë, shkruan indeksi i portalit kroat.

Krunoslav, një nxënës në Qendrën e Arsimit, Tomislav Spolar nga Varazdini, vizitoi stacionin policor në kompani me babain e tij Stjepan.

Meqenëse dëshira e tij e jetës ishte të bëhej një polic, babai i Krunoslav në një rast i kërkoi këngëtarit kroat dhe radios Juraj Galin dhe kryetarit të Novi Marof, Sinisa Jencac, për të ndihmuar në realizimin e dëshirës së djalit të tij. Ata kontaktuan zëdhënësin e policisë së Varazdin Marin Kolariç dhe shefin e policisë së Novi Marof, Robert Maltar, me të cilin ata organizuan vizitën e tij në stacionin e policisë në Novi Marof.

Artikulli paraprakErdogan: Kemi realizuar eksport vjetor prej 168.1 miliardë dollarë
Artikulli tjetërGjermani, shqiptarja bëhet nënë për herë të parë në moshëm 58 vjeç