Kroacia konfirmon rastin e parë me koronavirus.

Rastin e konfirmoi kryeministri Anderj Plenkoviç.

Mësohet se pacienti është një djalë i ri në Zagreb, dhe po u bëhen analiza personave të cilët kanë punuar në Itali.

Ndërkohë Austria ka konfirmuar dy rastet e para me koronavirus. Njëri nga pacientët është nga rajoni i Lombardisë.